Vacay!

Pappan i huset jobbade sista dagen i fredags, nu väntas två veckor semester! Förra helgen spenderades ju i sthlm så denna helg har vi hållt oss hemma. 
Stranden, och två dagar tomteland. Min pappa har varit här också men styrde kosan hem till hufudstaden nu ikväll. Vi kommer nog ta en till helg i stan senare i sommar. Vi hann inte med allt sist. 
Imorgon har vi inga planer, vi ska till björnparken, leksand sommarland, aquanova, leklandet i falun och till tisjön. Vi planerar dock dag för dag efter vad vädret passar bäst för, Sen ska vi även ha dop för Alma också. 

Fick migrän utan dess like på vägen hem från Gesunda idag så jag har sovit till nu. Höll knappt på att ta mig ur bilen när vi kom hem. 
Nu har jag kollat alla missade samtal och gett Alma mat, ska nu fortsätta sova så att jag är pigg imorgon. Lär väl som vanligt bli glassbåten om vädret tillåter. Vi har nog inte missat glassbåten en enda dag när vi varit hemma. Nu äter vi inte glass varje dag utan brukar bli lunch! Pannkakor till Signe och sallad till mamma! Men ja, en hel del glass blir det! Tar emot att äta annat när det är såhär varmt! Svettas bort! Och myggorna gör att man inte kan ha fönster öppet. Var så sjukt nära att spontan shoppa en AC här om dagen. Fast nä, bortkastade pengar när det är typ 10 varma nätter per år i Sverige. 
Ist fick J åka till sin pappas jobb mitt i natten och hämta en vanlig hederlig fläkt. Fast när det är såhär varmt känns det nästan som att den bara fläktar runt varmluften. Vinter, nu tack!