Meet the godfocker.

Ligger på Lenas soffa och dör en sväng. Var på bio och såg meet the godfocker. Bra film, tror dock att jag uppskattat den mer om jag varit frisk och pigg. Men ey, den var rolig. Nu ska vi kolla en film sen sova. Blir kvar här inatt. Ska låna Lenas bil till läkaren imorgon. Ska in på ultraljud och se så att hjärtat slår och att allt är okej med bebisen. Ska vara där fem i halv två och jag är galet orolig. Hoppas hoppa hoppas att allt är okej. Inte fladdrat ngt i magen nu på länge. Saknar fladdret. Nej. Nu film. Godnatt!

Ingen feber!

Ligger på soffan och är feberfri för första dagen på en vecka! Underbart. Väntar nu på att läkaren ska ringa upp. Ska kolla så att allt är okej med bebisen efter den här veckan. Har inte kunnat äta eller dricka så vill se att bebisen ändå fått i Sig näring och mår bra. Skönt att febern är borta. Hoppas allt annat försvinner nu direkt också. Är trött på att ha bommull i näsan och se ut som hej kom och hjälp mig. Nej, nu ska jag duscha och fixa lite andra trevligheter.

Ont.

Det var ett hårt svar. Det var det jag behövde. Du kommer aldrig kunna se på mig utan att känna hat. Det var det jag behövde. Men du har fel i en sak. Jag gör inte det här för att jag är en egoist som bara älskar mig själv. Du om någon borde veta. Du som var med i sommras. Du borde inte säga sådär. Det som sårar mest är hur fel du har om mig. Men nu fick jag mitt svar. Du kommer alltid hata mig, Therese Ekberg och Jag kommer alltid älska dig, Joonatan Mielonen. För det kommer komma en person som består av halva mig och halva dig. Därför ska jag alltid älska dig.
Visa fler inlägg