Sjukling.

Signe var hängig hela kvällen igår, tog tempen och jovisst, 39,7 i temp. Pigilin till middag och hopp i säng. Brännhet hela natten men efter alvedon igår, inatt och imorse är hon feberfri. Lite tröttare än vanligt men helt ok. 
Hon har legat och kollat på tv när jag har varit ute och beskurit våra äppelträd. Satan i gatan vilket träningspass. Har ett halvt träd kvar. Alma äter nu men sen ska jag fortsätta. Tänkte bli klar innan J kommer så vi kan åka till tippen direkt med alla grenar. Har fyllt ett helt släp så det blir nog iaf 2 vändor. Sen tänkte jag måla klart en skåp jag ska sälja. Ska sätta J på att dammsuga. Är så härligt med vår. Mycket energi till att städa och rensa! 

Sommartider hej hej!

Sommartid! Äntligen ljusare!
Jag är ändå alltid en vintermänniska, gillar inte värmen och alla kryp. Dock älskar jag ljuset och solen. Haha.
Idag sov vi till 09:30!? Innan jag insåg att klockan var 08:30.. Men ändå. Signe har vaknat runt 6 de senaste veckorna så det var länge! 
Efter frukosten var vi på Signes dans. Hon är dock lite hängig så hon gick mest runt, observerade, ville inte riktigt dansa. 
Efter dansen åt vi glass och åkte till hennes farmor och farfar. Hon badade lite med kusinerna, år våfflor och somnade i farmorns säng.
Vi skulle få besök hem till oss så hon fick ligga kvar och sova. Nu är vi hemma och väntar på att hon ska vakna och Komma hem.
Alma sover också, Jonatan skruva stol och jag ligger i sängen och vilar. Jag är så trött. Skulle kunna sova tills imorgon.
Dock ska jag väl dra mig upp och börja med maten nu.

Imorgon måndag, ska försöka få till en läkartid. Min ländrygg tar fortfarande död på mig. Trots att vi slängde ut gamla mjuka sängen och in med en fastare. Vet inte vad som är fel. Känns som tre knivar i ländryggen hela tiden. 

Kalas!

Imorse var jag till skeer på barnprylsförsäljning och fyndade lite.
Direkt jag kom hem hade jag och Signe eget mys medan pappa och lillasyster var ute. Vi kollade på Pippi, åt kinderägg och kramades i soffan. Världens mys! Runt lunch kom mina bröders pappa och käkade och busade med Signe och just nu är vi på kalas, Joonatans svägerska fyller år. Tårta och grillat. Jag sitter och ammar en hungrig bebis innan tårtan. Älskar att det är helg. Vill mysa ner mig i soffan och kolla på en bra film ikväll men kommer förmodligen somna när jag lägger Signe. Som alltid. :P

Vad gör ni denna underbara vårhelg? 
Visa fler inlägg