Sjukling

Signe är, återigen, sjuk.. Denna gång prickar. Igår var det extra gnälligt och trött så idag blev det inge dagis.. Nu ligger vi på soffan och kollar tingeling. 
Fick väcka Alma kl nio för att jag höll på att få stockning så hon äter nu för fullt.. Hon sover numer från nio tills dess att jag väcker henne eller runt halv tio - tio. Blir dock aldrig sovmorgon då Signe vaknar vid 6-7. Haha, sömn liksom? Får bli ett annat årtionde! 
Tänkte visa allt jag shoppat senaste veckan också.. 
Gjorde något jag länge velat göra. 
Rensade ur garderoben och slängde allt jag inte älskade, gick ut och shoppade nytt. 
Ska dock till sthlm och shoppa mer, hitta klänning till mig och Signe till Almas dop. Och i helgen blir det dop för Pontus, mysigt! 


Kortspel och grillning!

Dagen har gått i ett. Var iväg med ett lass badrumsväggar till tippen från renoveringen, kikade i nya affärerna här i noret innan vi åkte vidare till mamma för att grilla. Vi spelade lite kort och myste. Vi har bara bott borta några dagar men jag längtar redan hem!
Ska bli så himla skönt att få allt klart! Kommer lägga upp alla före och efter bilder nu när allt är klart sen också! :) 
Kommer kunna fokusera mer på detaljer nu. Inte behöva välja färg på vägg, typ av lister utan mer inredning. Jag har sååååå bra planer och sååååå lite tålamod! Nu ska jag krypa ner, Signe har dans tidigt imorgonbitti. Ska försöka flörta till mig en sovmorgon till 8 iaf!


En dag i solen!

Har myst hela dagen. Fikat i solen, solat, kikade på stan och shoppat lite. Nu är grillen startar och jag ska hinka en kanna kaffe innan jag somnar! 
Visa fler inlägg